استاندار خوزستان عنوان کرد؛
۳۲ شهر تحت پوشش طرح بازآفرینی شهری قرار گرفتند/ریلگذاری توسعه شهری و روستایی خوزستان انجام شده است/ توزیع خدمات به محلات استان باید متوازن باشد
استاندار خوزستان با تاکید بر ارتقای توسعه شهری گفت: 32 شهر تحت پوشش طرح جامع بازآفرینی شهری قرار گرفتند و طرح جامع مطالعاتی هشت شهر دیگر نیز انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استاندار خوزستان جلسه طرح توانمندسازی و تحول اجتماعمحور محلات کمبرخوردار روز یکشنبه به ریاست صادق خلیلیان، استاندار خوزستان و با حضور شهرام ملایی هزاروندی مدیرک آموزش فنی وحرفه ای خوزستان و دیگر مدیران دستگاههای اجرایی در استانداری خوزستان برگزار شد.
استاندار خوزستان در این جلسه با اشاره به برخورداری عادلانه همه محلات از خدمات گفت: ۱۲۳ محله در ۱۹ شهر استان در طرح ملی توسعه و تحول اجتماع محور قرار گرفتند که اقدامات صورت گرفته در این شهرها و محلات و روند پیشرفت طرح در آنها از سوی دستگاههای متولی تحت رصد مستمر قرار میگیرد.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که این طرح در کنار طرح بازآفرینی شهری، روند نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری را سرعت ببخشد.
وصول حق آلایندگی خوزستان؛ اقدامی اساسی در توسعه استان
خلیلیان همچنین با اشاره به محقق شدن پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان عوارض حق آلایندگی استان پس از سالها، به عنوان اقدامی مهم در استان گفت: با پیگیریهای که در چند ماه گذشته انجام دادیم عوارض آلایندگی استان را گرفتیم و آن را براساس ۲ شاخص جمعیت و دوری و نزدیکی از مرکز آلایندگی میان مناطق مختلف استان توزیع کردیم.
وی با بیان این که همه نقاط استان از این اعتبار بهرهمند شدهاند خاطرنشان کرد: عوارض حق آلایندگی میان همه شهرهای استان و همه روستاهای دارای دهیاری و فاقد دهیاری پرداخت شده و توزیع متوازن اعتبارات در سطح استان صورت گرفته تا به یاری خداوند شاهد اقدامات اساسی در استان به ویژه در زمینه توسعه زیرساختها و تحت پوشش قرار گرفتن مناطق حاشیهای و کم برخودار باشیم.
استاندار خوزستان گفت: ۴۰ درصد از عوارض حق آلایندگی به حقوق و بیمه کارگران شهرداری که برخی از آنها بیش از ۶ ماه معوق مانده بود اختصاص دادیم و ۶۰ درصد دیگر این اعتبار برای توسعه زیرساختها و عمران شهری اختصاص یافته است و در حساب شهرداریها نگهداری میشود.
وی با اشاره به برنامهریزهای صورت گرفته برای هزینهکرد این اعتبار بیان کرد: این اعتبار متناسب با اولویت شهرها و روستاهای اختصاص یافته و میتوان گفت براساس آن ریلگذاری توسعه شهری و روستایی خوزستان انجام شده است.
نظر دهید