افزون بر چهار هزار نفر زندانی از آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای بهرهمند شدند
اهواز- ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان از بهرهمندی چهار هزار و ۴۵ نفر زندانی از آموزشهای مهارتی با هدف توانمندسازی زندانیان با رویکرد خدمات، صنعت، کشاورزی و فرهنگ و هنر خبر داد.
شهرام ملایی هزاروندی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در راستای توانمندسازی زندانیان از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۶۷ هزار و ۵۲۰ نفر ساعت آموزش فنی وحرفهای در زندانهای استان اجرا شد.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز آموزش فنی وحرفه ای در زندان مرکزی اهواز ادامه داد: یکی از راهکارهای مهم برای اشتغال زندانیان پس از آزادی، ارائه آموزشهای فنیوحرفهای به این افراد است.
ملایی هزاروندی با بیان اینکه توسعه مهارتآموزی و اشتغالآفرینی زندانیان از راهکارهای کاهش ورود مجدد افراد به زندان است افزود: با همکاری فنیوحرفهای خوزستان و اداره کل زندانها گامهای موثر در راستای بازگشت مددجویان به جامعه و در نهایت کاهش بازگشت مجدد به زندانها برداشته شده است.
وی خاطرنشان کرد: آموزشهای فنی وحرفهای به دلیل توام نمودن آموزشهای نظری و عملی از ظرفیت زیادی در تشکیل سرمایه انسانی و تربیت نیروی ماهر برخوردار است و ازاین نظر آنها برای ورود به بازار کار مهیا میکند.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای ادامه داد: توانمندسـازی نیروی انسانی از طریق آموزش مهارتهای شغلی و تخصصی در بین زندانیان منجر به تامین نیروی انسانی کارآمد، کارآفرین و در نهایت کاهش ناهنجاریها و مشکلات اقتصادی میشود.
به گزارش ایرنا ۵۵ مرکز دولتی و یک هزار و ۳۵۳ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در خوزستان وجود دارد که به ۱۹ گروه هدف آموزش مهارتی ارایه میدهند.
بر اساس این گزارش نیروهای جوان بیکار فاقد مهارت، بیکار جویای تکمیل مهارت، شاغل فاقد مهارت (در صنعت)، شاغل جویای مهارت، زنان خانهدار، سربازان در پادگانها، دانشجویان جویای تکمیل مهارت عملی و کارگاهی، دانش آموزان (کاردانش)، اصناف و پیشهوران، نیروهای حمایتی زیر پوشش ارگانهای حمایتی (بهزیستی و هلال احمر) و شاغلان در بخش خدمات کشاورزی از جمله گروههای هدف در فراگیری آموزشهای فنی و حرفه ای هستند.