اجرای طرح آموزش مهارتی ۵۰ هزار نفر در هر استان تا پایان سال
ایسنا/خوزستان مدیرکل نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه خروجی دانشگاهها و آموزشهای رسمی آن طور که باید و شاید نمیتواند ورودی به عرصه اشتغال صنعت خدمات و حوزههای مختلف باشد، گفت: میطلبد که سیاستگذاران و برنامهریزان و سازمان فنی و حرفهای توجه ویژهای به آینده سازمان داشته باشند.
محمود تقیپور در نشست تخصصی با روسای مراکز آموزش فنی و حرفهای خوزستان که امروز (۲۱ آذرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه آموزشهای کلاسیک ما از مسیر توسعه و اثری که بر توسعه و رشد اقتصادی باید میداشت، به دلایلی از جمله نوع نگاه کمیتی بخشهای آموزش رسمی، از مسیر اصلی منحرف شد و خروجی دانشگاهها و آموزشهای رسمی آن طور که باید و شاید نمیتواند ورودی به عرصه اشتغال صنعت خدمات و حوزههای مختلف باشد. به این دلیل میطلبد که سیاستگذاران و برنامهریزان و سازمان فنی و حرفه ای توجه ویژهای به آینده سازمان داشته باشند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به برنامههای سفر خود به اهواز افزود: تبدیل مرکز آموزش فنی و حرفهای به مرکزی ثابت در ندامتگاه اهواز بررسی شده است. بحث دیگر، انعقاد تفاهمنامه سهجانبه با استانداری خوزستان و صنعت نفت برای آموزش یک هزار نفر بود که این تعداد، تعهد اولیه فنی و حرفهای استان خوزستان است.
مدیر کل نظارت، بهسازی و هدایت شغلی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: طرحی که اخیرا به استانها اعلام شده، طرح آموزش ۵۰ هزار نفری تا پایان سال است؛ توافقنامه سهجانبهای با معاونت اشتغال و توسعه منابع سازمان منعقد شده و برای هر استان، سهمی در نظر گرفته شده است. وزارت تعاون نیز به ازای ثبت هر کارآموز در سامانه کارجویی، مبلغی در اختیار استانها قرار میدهد.